Over ons

Annelies Valepyn

Zaakvoerder en creatieve kracht met een hart voor muziek

Annelies, met meer dan 15 jaar ervaring in de televisie- en entertainmentsector, is een bekend gezicht in de branche. Haar carrière, gestart na studies in communicatie- en eventmanagement, omvat het organiseren van grote evenementen en freelance werk voor diverse media- en entertainmentprojecten.


Als kind was ze al gebeten door de Vlaamse showbizz en ging ze met haar mama vaak naar optredens. Na haar studies communicatie- en eventmanagement startte ze direct een eigen bedrijfje op in de eventsector. Ze organiseerde enkele eigen events (met als bekendste ‘Festival van de Ambiance’) én werkte als freelancer voor de media- en entertainmentsector (met leuke projecten zoals Palm Parkies concerten, Zomerhit, Marktrock en Vlaanderen Muziekland).


Na een korte pauze om een gezin te stichten en een sportbedrijf, E-Fit, op te richten, is Annelies sinds 2023 weer volop actief. Haar troeven? Een rijke ervaring, een breed netwerk in de artiestenwereld, een altijd optimistische houding, stressbestendigheid en een talent voor probleemoplossing.

Virgil Ergo

Runner en onze eigenste MacGyver

Virgil is de man van Annelies en werkt sinds enkele jaren met haar samen als productie-assistent en runner. Hij is van alle markten thuis en heeft een stevige technische achtergrond, waardoor hij op diverse vlakken een productie mee kan ondersteunen.

Enkele voorbeelden:

onthaal, inrichten en coördineren backstage, artiesten begeleiden van- en naar de set of het podium, technische klusjes, ondersteuning van de producer, transport,…

U vraagt, Virgil draait en dit alles met de glimlach waar A-live voor staat.

Pim Poppe

Optimist met passie voor hospitality

Pim is een 47-jarige ervaringsdeskundige op het vlak van hospitality. Met zijn 30 jaar ervaring in diverse functies (sales, eventcoördinatie, maître en onthaal) en op diverse events en locaties (Marktrock, Vlaanderen Feest, Godshuis,…) is hij een veelzijdige duizendpoot.


Vriendelijk, gedreven, punctueel, probleemoplossend en gestructureerd zijn de sterktes van Pim. En dat alles uiteraard met de glimlach en de good vibes van A-Live!

Coördineren backstage, artiesten begeleiden van en naar de set of het podium, technische klusjes, ondersteuning van de producer, transport,…

© Copyright A-Live